Retailer worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden als uw winkel of bedrijf Haarjuweeltjes in de verkoop doet? Lees er hier meer over en neem contact met ons op voor verdere informatie!

Branding

Retailers kunnen tegen een gereduceerd tarief bij ons producten inkopen. Dit is uitsluitend voor ondernemingen met een Kamer van Koophandel en BTW nummer. Wanneer wij alle nodige stukken hebben ontvangen maken wij een contract op waarin we wat afspraken opstellen. Zo kunt u denken aan betalings of leveringsafspraken.

U profiteert onderandere van de groeiende naamsbekendheid van Haarjuweeltjes. Ook willen we in de toekomst onze retailers vermelden op onze website zodat onze klanten een officieel verkoper van Haarjuweeltjes bij hem of haar in de buurt kan vinden. Daarbij zult u profiteren van de grote vraag aan producten!

Voor retailers werken wij met advies prijzen. Het is strikt verboden om onder deze prijs de producten te verhandelen. De gemiddelde marge is 30 tot 40% per product. Wacht niet langer met wachten tot er een beter aanbod komt, maar neem nu contact op met Haarjuweeltjes!

Hét hardst groeiende baby-accessoires merk!

Vult u alstublieft onderstaand formulier in wanneer u Haarjuweeltjes zou willen verkopen in uw bedrijf. We gaan uw gegevens even na en wanneer alle documenten zijn goedgekeurd nemen wij contact op om de selectie van artikelen te bepalen!

In de toekomst werken wij aan een functie zodat u kunt bestellen en betalen via een speciale retailer login.

[ccf_form id=”8400″]

0