ALGEMENE VOORWAARDEN – HAARJUWEELTJES
Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, Haarjuweeltjes, met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via hallo@haarjuweeltjes.nl of per post: Haarjuweeltjes Oeralweg 63, 5022GR Tilburg. U kunt ons ook bereiken op facebook: haarjuweeltjes. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

Artikel 1 – Producten
Wij verkopen Accessoires voor baby’s o.a. haarbandjes, tutu’s en haarspeldjes.

Artikel 2 – Betalingen
De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U kunt in onze webshop betalen met iDeal, Klarna en Ban Contant.
De verzendkosten komen voor uw rekening.

Artikel 3 – Leveringen
Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. Post NL verzorgt de distributie. Wij doen ons best om de bestelling binnen 5 dagen te verzenden. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen. Heeft u uw bestelling niet ontvangen en heeft u niets van ons vernomen heeft u 60 dagen de tijd om hier op terug te komen zodat wij onze informatie terug kunnen vinden. Indien u na de periode van 60 dagen geen contact met ons heeft opgenomen zijn wij niet meer verantwoordelijk voor uw pakket. De verzendklasse ”Eigen Risico” word verstuurd in een envelop met een postzegel. De aankomst hiervan kunnen wij niet garanderen, en bieden dan ook geen retour aan voor eigen risico zendingen. Wanneer u het pakket verzekerd verstuurd wilt hebben dient u te kiezen voor ”Brievenbuspakket” of ”Pakketpost”.

Artikel 4 – Retour
U mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen . Dit kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar hallo@haarjuweeltjes.nl. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug . De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. Mocht het geretourneerde product aangekocht zijn met een kortingscode of percentage van ten minste 20% kunnen wij niks terug storten en ontvangt u een tegoed bon. Bestellingen die op maat worden gemaakt zijn persoonsspecifiek en kunnen niet retour gestuurd worden.

Artikel 5 – Garantie
Wij geven 14 dagen garantie op Haarbandjes, tutu’s en Haarspeldjes. Als het product bij normaal gebruik en binnen de garantietermijn kapot gaat, heeft u recht op een vervangend product. Het defecte product moet u dan naar ons sturen in de originele verpakking. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Artikel 6 – Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

Artikel 7 – Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

Artikel 8 – Klachtenregeling
Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar hallo@haarjuweeltjes.nl. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen zeven dagen nadat we uw klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen 1 dagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

Artikel 9 – Geschillenregeling
Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Amsterdam bevoegd.

0